I'm wishing on a star

Idag har det varit friluftsdag! Egentligen hade dem nog kunnat döpa om den till fikadag, för det var iaf det enda jag gjorde! ^^ Okej inte riktigt bara nästan, haha. Jag skulle åka skridskor med fina Alicia och Stina, men av någon andledning så hade vi med gosaker så att det räckte till en väldigt lång fika. Vi var vid isbanan mellan halv tio och ett, och jag tror att vi bara hade på oss skridskorna i ungefär en timme. :P Nu låter det säkert som om vi är jättelata, men när vi väl åkte så flög vi fram! Nästan *host* Hur som helst så var det väldigt kul, och det syns på alla underbart suddiga kort som jag tog. Det är inte helt lätt att ta kort när man skrattar ;)
Ha det så bra!

One day here and the next day gone

Jag börjar misstänka att något har blivit annorlunde helt plötsligt. Kanske i mitt huvud eller i min stad eller i mitt liv. Något har blivit galet, men det gjorde allting så himla mycket bättre. Jag är så lycklig och jag vet inte ens varför! Flummig inledning va? ^^ Det är helt enkelt så att idag är den bästa dagen som jag haft på väligt länge och precis allting känns så himla bra just nu.
Jag har varit i skolan, som vanligt, men jag var positiv och glad hela dagen (med några få undantag, vilket man kan fråga mina klasskompisar Max och Robin om! haha.)
När jag kom hem så berättade mamma att hon kunde köra mig och Fanny till träningen, så att vi slapp gå, och att jag ska få sovmorgon imorgon eftersom vi har friluftsdag!
Träningen gick också väldigt bra även om det är lite hårt när man behöver ta instruktioner av en tjej som är ungefär fem år yngre än en själv ;) Men eftersom hon har mer erfarenhet än mig så är det ju inget fel med det,och hon var väldigt snäll och gullig! Sen var det med en jättetrevlig ny tjej också som ska börja gå med oss dit.
Men det var först nu när jag kom hem som det allra bästa hände. Tredje säsongen av Familjen Annorlunda hade äntligen premiär! Det är ju så himla kul! "Vi har så många barn eftersom vi älskar varandra, och iblan har vi inte haft någon tv!" Klockren kommentar eller vad? haha.
Och nu fortsätter denna mysmåndag med att hela familjen tittar på Halv åtta hos mig, bara sådär två timmar försent :P Hoppas ni haft en lika bra dag som jag, kram!

What dreams are made of

Kom hem från att ha varit med några kompisar på stan för en stund sen. Först var vi på en pizzeria där vi typ är stammisar, men jag åt ingenting för jag var så ekonomisk att jag hade ätit hemma först ^^ Sen vandrade vi runt i stan utan att ha något att göra förutom att titta på alla lagom lördagsfulla människor. Kul va?  Nä men, vi pratade och flummade så det var inte så illa som det låter. :) Jag hade med mig kameran, men jag vågar nog inte lägga upp några bilder här. Vem vet vad som händer då, haha. Hoppas ni har en trevlig lördagskväll iaf!

Let's go again


Äntligen helg! Jag var bara tvungen att skriva det även om ni säkert redan insett det, haha.
Jag hade en supertrevlig fredag och hittills har jag haft en mycket lugn mysig lördag. Bara lite besviken över att det inte blev några skridskor idag som planerat, eftersom jag och kära Fanny inte hade kollat om isbanan var öppen. Men jaja, nu har jag något att se fram emot tills nästa söndag iaf ^^ Hur som helst så ska jag öva lite gitarr nu för att inte göra bort mig mer än nödvändigt på musiklektionen nästa vecka, kram på er!

It's like we're chasing all those stars

Jag känner mig så inspirerad och kreativ just nu att jag inte vet var jag ska ta vägen. Det är så typiskt mig att komma på en massa roliga saker att göra såhär när jag är påväg att gå och lägga mig! Om ändå dygnet hade några fler timmar ;)
http://www.youtube.com/watch?v=qHm9MG9xw1o&ob=av2e
Det här är vad som inspirerar mest just nu,(försökte lägga in en video men jag lyckades inte riktigt så det fick bli en länk :P) jag vill så gärna göra en cover på den här låten. Vi får se hur det går! ^^

God natt!

I will be right here waiting for you

Hej på er glada vintermänniskor! Och ni som är lite mindre glada över all den snön som vi fick helt plötsligt. ;) Jag måste säga att jag tillhör dem som faktiskt gillar snön, men i år kom den kanske lite väl sent. Men trots det har jag valt att spendera halva dagen ute i snön (och då menar jag verkligen i snön, det såg min käre bror till...^^ Men jag gav igen!) och resten av dagen myste jag och min fina vän Emma inomhus med varsin kopp varm choklad.
Jag hade bara med kameran ut i några minuter, och då passade jag att plåga Emma lite ^^, eftersom den riskerade att bli förstörd av alla snöbollar som kom flygande emot mig.

Och nu sitter jag här tillsammans med familjen, äter bananasplit och tittar på "Så ska det låta", en underbar tradition som vi har här hos oss! Hoppas att ni har en lika trevlig söndagskväll som jag :)

Can barely stand on my feet

Har haft en riktigt lugn lördag idag, tillsammans med min mamma och min bror. Och jag måste faktiskt ta tillbaka vad jag skrev igår, nu räknas det faktiskt att shoppa med honom! Äntligen har han insett vad som är snyggt, haha! Nämen, för en gångs skull så gillade han det som jag föreslog och köpte en hel del. Jag är så glad! Plus att jag hittade en jacka på rea inför vår skidresa till Österrike, det är ju inte så långt kvar nu. :)
En sjukt stor och dålig bild på mig i min nya tröja ;)

Nu har jag precis bytt om för att åka och äta middag hos mina föräldrars kompisar.
Ses!

Nothing you can't do

Thank God It's FRIDAY!
Ja, nu är det fredag igen och efter en ganska kort dag i skolan (vi slutade kvart över ett ungefär) så har jag spenderat dagen på stan med några fina kompisar. Det var nog första gången som jag shoppade tillsammans med några killar (om man inte räknar med min fullkomligt motvilliga bror, och det gör jag inte ^^) och jag var helt chockad. Dem killarna kunde handla, och snygga blir dem såklart! :) Jag hittade faktiskt också en fin stickad tröja och ett par byxor som tyvärr var lite för dyra för mig. Men jag är glad ändå, haha.
Min nya tröja :)

Nu sitter jag här nyduschad och ska titta på Skavlan med mamma. Vilken livlig fredagskväll va? ;)
Kram!

Just my luck

Vanligtvis följer jag inga serier, antagligen eftersom jag är väldigt dålig på att komma ihåg när dem går och för att det mesta faktiskt går att hitta på nätet. Men den här gången hade jag faktiskt bestämt mig, jag skulle se serien "Once upon a time" varje torsdag. Förra veckan var premiäravsnittet och serien verkar faktiskt riktigt bra!
Karaktärerna som serien handlar om :)

Okej, så det har gått en vecka nu och äntligen ska man få se nästa avsnitt. Jag kom ihåg att det skulle gå utan problem, jag har till och med gått och väntat på att det ska börja. Tillslut blir klockan nio och jag sätter mig vid tv:n, bara för att se att seriehelvetet precis är slut! -.- Visst jag hade inte glömt att det gick, men en timma fel på tiden hade jag iaf... Efter att har förbannat mig själv, och kanal 5 play som tar betalt för att man ska se avsnitten, en stund så har jag tillslut hittat serien på ett annat ställe och kan äntligen börja titta.
Hoppas ni får en bra kväll! ^^

No need to say godbye

Hej på er :)
Idag har det varit en helt vanlig skoldag med lite inslag av film. Vi var på stadsbiblioteket och såg på filmen "Sarahs nyckel" som handlar om en liten fransk flicka vars familj blir arresterad och tagen till koncentrationsläger, men som gömmer sin lillebror i en låst garderob. Den var verkligen hemsk men ändå en helt okej som film. Hur som helst, så hade vi vår allra sista slöjdlektion efter det så nästa vecka blir det hemkunskap istället.
Igår var också en helt vanlig skoldag, som avslutades med den underbara filmen "My neighbor Totoro" och ett varmt bad. Ibland har man det allt bra! ^^
Nu ska jag äta, Kram :)

The time of my life


Nu ska jag se på film ^^

Tema :)

Nu har jag precis fått hjälp av snälla Stina, http://stinaerika.blogg.se/, att ändra mitt tema och fixa lite olika grejer så ni kanske behöver trycka på f5 ;) Visst blev det fint?

My head is filled with singing

Today it's the opposite

Idag mår jag verkligen så jävla bra! :D Är visserligen i skolan, men jag har so nu och jag är redan klar med min uppgift så jag bara lyssnar på en massa underbar musik och surfar lite. Det känns som jag bara har skrattat och lett hela dagen, hela min klass är u bara så klockren, haha! Just nu är Stina här också och ur varsin hörsnäcka strömmar One Directions "More than this". Looove! Och i eftermiddag ska jag träffa alla sköna människor på musikskolan, kan man bli gladare? Ville bara dela med mig lite av min dag, nu ska jag återgå till min musik och mitt dagdrömmande ;) Kram!

Semla!

Igår kom pappa hem med semlebullar, men tyvärr precis efter att jag hade ätit middag... Så jag fick äta årets allra första semla (för mig :P) idag istället, men det är ju inte mig emot :D Tyvärr är jag fortfarande sjuk, ingen feber längre utan bara förkylning, men det känns ju klart bättre nu. Både för semlan och för att jag får prata med mina fina kusiner och mitt kusinbarn på skype :D Hoppas ni har en trevlig fredag, för det har jag!

Mr Snowman

Idag har det stormat hela dagen, regnat, snöat och haglat har det gjort konstant. Men eftersom jag har sluppit att lämna huset överhuvudtaget så ska jag ju inte klaga. Jag klarade en hel dag i skolan innan någon trevlig bacill hittade mig och sedan igår har jag haft feber. Så istället för att gå till skolan har jag pluggat här hemma, fotat de enda juldekorationerna som fortfarande står framme och tittat en hel massa på film. Om det inte varit för febern så hade det ju varit en superdag, haha. Nu ska jag titta på lite serier innan vi ska äta. Ses!

Ascendio

Usch vad förvirrad jag är nu alltså, haha! Jag kan verkligen inte bestämma mig för om jag har haft en bra eller dålig dag, kanske ska jag göra en trevlig liten lista? Bara för att jag behöver gnälla av mig lite;)
Dåliga saker:
  1. Skolan började -.-
  2. Jag är förkyld.
  3. Vi hade inte varit i skolan mer än någon timme innan lärarna började prata om Nationella prov och andra trevliga *host* saker.
Det var nog allt det dåliga jag kunde komma på... Det kändes värre när det inte stod skrivet i en lista, haha!

Bra saker:
  1. Jag har fått träffa mina fina klasskompisar igen, och mina minst lika fina kompisar i orkestern <3
  2. Jag har pratat med en annan vän som jag inte haft kontakt med på ett bra tag, och vi ska snart ses :D
  3. Jag fick en tidning som gjorde att det kommande gymnasievalet kändes lite lättare.
  4. Jag har lyssnat på musik och läst bloggar ändå sedan jag kom hem istället för att göra skolarbetet som jag hade med mig. (Lite ångest på den punkten, men det är ju skönt ändå :P)
  5. Vi har börjat prata om att beställa våra klasströjor!
  6. Och sist men inte minst, nu ska jag krypa ner under täcket och sova riktigt gott :D

Nu vet jag säkert, det var en bra dag ändå! haha.
Godnatt på er!

Back to school

Nu har helvetet brutit ut igen! Nej, men man kan ju inte precis säga att det är kul ;) Vi har precis ätit lunch och nu börjar so:n.
Snyggingarna på bilden är Elin och Max, visst ser de glada ut över att vara tillbaka? ;)

I should be sleeping by now...

För jag ska upp vid kl sex imorgon -.- Godnatt!

I want to let these feelings rise

Hello :D
Idag har jag verkligen passat på att slappa så mycket jag bara kan eftersom skolan börjar igen imorgon, tyvärr. Men jag känner faktiskt att jag har lyckats ganska bra, trots att jag var tvungen att vakna vi 7.40 (fråga mig inte varför! :P) så stannade jag i sängen ändå till tolv och tittade på Doctor Who och A very Potter Musical. Kan det bli mysigare?
Den väldigt söta Darren Criss som Harry. Att han kan sjunga och spela gitarr är ju också trevligt, haha. Jag funderar allvarligt på att börja kolla på Glee bara för att han är med! :)

När jag tillslut hade släpat mig ur sängen så gjorde jag våfflor. Trots lite problem med en trasig mjölpåse (och mjöl över halva köket...) så blev det väldigt gott. Sen drog jag till stan och hämtade ett efterlängtat paket:
En fin box med Hungerspel-böckerna. Jag måste ju hinna läsa om dem innan filmen kommer i mars ;)

Jag provade också de svarta jeansen som jag skrivit om tidigare, tyvärr fanns de inte i min storlek så det blir att kolla på H&M's hemsida istället.
Det var min dag det! Nu måste jag lägga fram lite grejer för imorgon och kanske se ett till avsnitt med The Doctor. Ses!
PS,

Ursäkta den dåliga bilden, men hur tror ni att det blir när man ska gå till bussen imrogon om det fortsätter att snöa såhär hela natten!? :P

All was well.

Igår var jag iväg och träffade några släktingar, som tyvärr inte ville vara med på kort, och tillsammans tittade vi på Gladiatorerna. Det är ju rätt kul att kolla på och jag skulle verkligen vilja prova den klätterväggen!

Idag har jag haft en mysig slappdag tillsammans med några sköna vänner. I förmiddags kom grannen Emma igen för att vi skulle kunna se det allra sista av Harry Potter och Dödsrelikerna - del 2, eftersom vi var tvungna att sluta titta mitt i filmen igår. Jag blir fortfarande lika påverkad av filmen trots att jag har sett den rätt många gånger nu, haha! Och Emma verkade också tycka om den :)
All was well.

Sen skulle jag träffa "the lovebirds" Elin och Robin för att fotografera dem, men särskilt mycket fotande blev det inte :P Det blir ju mörkt så fort och vi hade ju inte precis bråttom att komma igång, haha! Andreas kom också med, vilket verkligen var tur för då slapp jag ju känna mig helt forever alone med de andra två ;) Hur som helst så gick vi till en pizzeria för att äta och sen gjorde vi egentligen inte så mycket mer, men kul hade vi i alla fall.
Tyvärr var det ingen där heller som ville vara med på bild, och alla kort som jag tog ändå blev väldigt suddiga...
Hur som helst så får ni ha det så bra! :P

No way out.



Music is my medicine :)

En rosa rattmuff...

Idag har faktiskt varit en riktigt fin dag, och lite mer händelserik än igår! Först var min kusin och hennes pojkvän här och med dem gick vi en sväng till golfbanan. Tyvärr var det så kallt att vi nästan förfrös fingrarna men jag hade med mig kameran så det var nog värt det ändå, haha.

Min fina kusin Emma, den enda gången som hon stod still tillräckligt länge för att jag skulle kunna få ett bra kort :P

När dem hade åkt igen så messade Elin. Vi visste inte riktigt vad vi ville göra, men vi gick en sväng tills det blev alltför kallt igen. Då gick istället vi hem till mig och sen dess har vi pratat med Robin och Jakob på skype. Det är riktigt kul att lyssna på dem när de pratar men jag fattar nästan ingenting, haha! (Ni förstår säkert vad jag menar om jag säger att rubriken är ett citat från dem :P)
Det var faktiskt riktigt fin solnedgång idag, men tyvärr står det ju ett jävla berg ivägen så man har ju bara sådär tio minuter på sig att fota den :)

Bloglovin...

Jag skulle lägga en länk från bloglovin här, men det gick inget bra alls. Så nu säger jag bara såhär istället, jag finns på tydligen på bloglovin och ni får gärna följa mig där! Jag kan kanske lägga upp en ordenlig länk en annan dag :)

Slappdag

Idag har jag verkligen inte gjort något vettigt. Läst, promenerat (utan att kunna fota pga. mörkret! -.-) och flummat med photoshop. Mamma har haft främmat, men jag var bara social i sådär fem sekunder. Och nu skriver jag ett tråkigt inlägg som ingen kommer vilja läsa, haha! Hur som helst så hoppas jag på en mer händelserik dag imorgon.
Ett resultat av photoshop flummande :P Nu ska vi titta på Mission Impossible 2, ses!

Något nytt och något gammalt...

Jag hittade en helt underbar app häromdagen som heter "Learn by Video" tror jag. Den är full med instruktions filmer för alla olika photoshop program och för någon så trögfattad som mig så är det ju helt perfekt! Haha.


Hur som helst så satte jag mig såklart vid photoshop för att se om jag kunde prova någon av mina nya kunskaper, och när jag ändå höll på så tänkte jag ordna bland mina gammla foton. Därför är jag nu bara tvungen att lägga ut en bild på min klasskompis som jag tog för ungefär ett och ett halvt år sedan när vi var ute och cyklade. Mest för att retas med honom, haha!


Fin va? ;) Tur att skolan inte börjar än på ett par dagar, jag behöver nog skriva mitt testamente innan jag träffar honom nästa gång, haha!

Ytterligare en dag i Harry Potters sällskap.

Hittills har vi hunnit se den fjärde hp-filmen och hälften av den femte. Vi har också ätit nästan en halv påse med jordgubbskarameller från Gränna! Bilden är redigerad på min mobil och därför ser den rätt mobbad ut, haha.

 

Mysdag!

Har mysdag med Emma idag, vi har tittat på den första Harry Potter - filmen nu, den andra och tredje ska vi se så snart hon kommer tillbaka från sin träning. Hon har inte sett filmerna förut och jag var den som fick visa henne, haha! Såfort hon skrattar åt något blir jag verkligen jätteglad. Tur att vi har sex filmer kvar att se!

Dagen som verkligen inte var min.

Det har verkligen inte varit min dag idag. Jag har misslyckats med typ allt möjligt och nu fungerar inte min telefon ordentligt heller... Den andra telefonen på ett halv år -.- Hur som helst så fungerar blogg.se som det ska och jag kan lägga upp bilderna på byxorna :) Vilka borde jag köpa?
Båda är ju snygga... :P

En mindre lyckad shoppingrunda och ett bråkigt blogg.se

Jag köpte inget när jag var på stan tidigare idag tyvärr. Tänkte köpa ett par svarta byxor med hög midja på H&M för presentkorten som jag fick i julklapp, men jag hittade inga förrän jag kom hem och kollade på deras hemsida... Däremot hittade jag ett par andra jeans, som var snygga och verkligen super sköna, men de var precis tvärt om emot vad jag egentligen behövde. Så nu har jag beslutsångest och vet inte alls vad jag ska välja... Och nu hade jag tänkt lägga upp bilder på jeansen, men det gick inte alls. Det är helt enkelt inte min dag idag, haha! Jag försöker kanske igen senare :P

På väg till stan :)

Sitter och väntar på bussen för att kunna ta mig in till stan, något måste man ju ha att göra :P Skulle "inviga" de nya hörlurarna som jag fick i julklapp nu också, men tydligen fungerar inte dem till min telefon -.- Tror iof att det fanns någon extra grej som man kunde sätta på dem, det kanske är det som behövs för att det ska fungera :)

Skräll mig...

att starta en blogg och sen lämna den utan att skriva något på en hel vecka! Men ingen är väl förvånad :P Nu är det iaf den 1 januari 2012 och det nya året är här! Jag har haft superfina sista dagar på 2011 och det kanske är för att jag hela tiden har gjort roliga saker som jag inte har kännt för att lägga tid på att blogga. Men men, nyårsafton igår var lika kul som alla år, i min familj firar vi med samma människor varje år och dem täffar vi nästan aldrig annars så det var verkligen efterlängtat att få se alla igen :) Jag hade såklart med kameran och gjorde några försök till att ta fyverkeribilder, och det blev väl som det blev...

Dåliga med andra ord, haha! Jag får försöka igen nästa år.
Resten av bilderna som jag tog under kvällen såg ut ungefär såhär :)
Nu ska jag ta tag i mitt enda nyårslöfte istället, skriva i en almenacka för att kunna ha koll på vad som händer under året :P Ses!
RSS 2.0